آلزایمر بیماری است که بر حافظه و توانایی های ذهنی اثر می گذارد . این بیماری اغلب ، افراد بالای 65 سال را گرفتار می کند و علائم آن به تدریج زیاد می شود و از یک سردرگمی و اختلال محدود حافظه به اختلال شدید و محدودیت جسمی می رسد .

 

آلزایمر

 

 

علائم اولیه آلزایمر ، به علت کمبود یک ماده شیمیایی در مغز و یا در اثر یک عفونت ویروسی است . علائم اولیه آلزایمر به شکل فراموشکاری ، کاهش دامنه توجه ، اشکال در محاسبات ساده ، اشکال در بیان افکار و خلق و رفتار متغییر است اما علائم بعدی آلزایمر شامل فقدان شدید حافظه ، تغییرات خلق و شخصیت ، فقدان کامل قضاوت و تمرکز ، ناتوانی در انجام تکالیف خانه یا رعایت بهداشت فردی است .

هم اکنون درمان قطعی آْلزایمر وجود دارد ، اما راههایی برای بهتر زندگی کردن مبتلایان وجود دارد که شاید مهمترین آنها درک احساسات بیمار توسط افراد خانواده است که نخستین گام در ارائه بهترین مراقبت ممکن است .

 

علائم اولیه آلزایمر ، به علت کمبود یک ماده شیمیایی در مغز و یا در اثر یک عفونت ویروسی است . علائم اولیه آلزایمر به شکل فراموشکاری ، کاهش دامنه توجه ، اشکال در محاسبات ساده ، اشکال در بیان افکار و خلق و رفتار متغییر است اما علائم بعدی آلزایمر شامل فقدان شدید حافظه ، تغییرات خلق و شخصیت ، فقدان کامل قضاوت و تمرکز ، ناتوانی در انجام تکالیف خانه یا رعایت بهداشت فردی است .

هم اکنون درمان قطعی آْلزایمر وجود دارد ، اما راههایی برای بهتر زندگی کردن مبتلایان وجود دارد که شاید مهمترین آنها درک احساسات بیمار توسط افراد خانواده است که نخستین گام در ارائه بهترین مراقبت ممکن است .

 

براساس یافته های جدید رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 که در گوشت ماهی قزل آلا و دیگر ماهی های آب سرد وجود دارد ، مفز انسان را از آسیب های بیماری آلزایمر محافظت می کند .

جالب است بدانید که مطالعه روی مغز موش ها نشان داد ، سیناپس های مغزی در موش هایی که در مدت تحقیق با رژیم غذایی فاقد اسیدهای چرب امگا 3 تغذیه شده بودند ، به میزان زیادی آسیب دیده بودند .

 

ارتباط شیمیایی موجود در مغز این حیوانات با آنچه که در انسان مبتلا به آلزایمر دیده می شود ، بسیار شباهت داشت . بنابراین اسید های چرب امگا 3 یک نقش کلیدی را در ابتلا و یا درمان آلزایمر در انسان ایفا می کند .

به نظر می رسد با اضافه شدن این اسیدهای چرب به رژیم غذایی می توان از تخریب سلول های مغذی جلوگیری کرد و در نتیجه به بهبود بیماری آلزایمر کمک نمود .